Blog
Pulling surfer with Bayliner Heyday motorboat

Vontatás motorcsónakkal: Hogyan és hogyan ne?

Aki beleszeret motorcsónakokba, hamar megtanulja a vezetés minden csínját-bínját, de a vontatás motorcsónakkal már más dolog: ha az ember vízisít, wakeboardot vagy fánkot szeretne vontatni, van néhány dolog amire érdemes odafigyelni. Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

22 Jan 2019
/
Nagy kedvezmények és ajándékok egyes használt Bayliner motorcsónakokhoz 2019 január 31-ig

Évindító akció január 31-ig – Ajándékok egyes modellek vásárlása esetén

2019 január 31-ig egyes használt modelljeinkhez az árkedvezmény mellett ingyenes átíratás, üzembe helyezés és kötelező tartozékok is járnak!

14 Jan 2019
/
2017 Balaton Boat show Balatonkenese

Remek hangulatban zárult a 2017 Balaton Boat Show

Szeptember 8-10 között megrendezték Magyarország legnagyobb vízi hajó kiállítását, a Balaton Boat Show-t a Kenese Marina Port kikötőjében. 

11 Sep 2017
/

Hajóbemutató a Budapest Boat Shown – Intivel!

Egy hajókiállítás nem csak az adott esztendő kínálatának bemutatójáról szól, ilyenkor nagy hangsúly kerül az innovációra is.

25 Feb 2017
/

Bayliner VR5 Cuddy – a legkisebb óriás!

A hajós berkekben nagy népszerűségnek örvendő VR-5 tovább nőtt, megtartva fürgeségét, de megújítva a belső tereit.

23 Feb 2017
/

Budapest Boat Show a Baylinerrel!

Bizonyára már kedves olvasóink is napról napra jobban várják az extrém hideg tél végét, a tavasz eljövetelét. Ennek első állomása a Budapest Boat Show a Hungexpón, ahol a hagyományoknak megfelelően márkakereskedésünk is tiszteletét teszi!

18 Feb 2017
/

GreenCruzer E 842 – nagyban játszik!

14 ló vágtat eme óriás szívében, mely egy elektromos motor attitűdjével egyszerre óvja tudatosan a vizek élővilágát, a természetet, valamint felel a hajó könnyed mozgatásáért, fordulékonyságáért.

18 Apr 2016
/

Fenn vagy lenn a Dunán –avagy az éttermektől a kiskocsmákig!

A hajózás, a friss levegő, a napfény, a szél – ki ne vágyna egy jó falatra, egy pohár italra az izgalmakkal, élményekkel teli út során?

13 Apr 2016
/

GreenCruzer E-175 BR – óriás a kicsik között!

Kis fedélzet, a kényelem megvalósult ígéretével. Négy-öt ember is szállítható, és nyugodtan elfér, ezért remek választás családosok részére is!

02 Apr 2016
/

GreenCruzer E Element – híd az álmokhoz!

Környezetkímélő elektromotorjával egyszerűen elboldogulunk majd, a halk duruzsolás, a gyors töltési idő és a nagy hatótáv felhőtlen kikapcsolódást biztosít!

21 Mar 2016
/