Bayliner,
a legjobb választás

Bayliner,
a legjobb választás

A BAYLINER motorcsónakok ma több család számára nyújtanak hajózási élményeket, mint bármely más hajómárka a világon. Ennek jó néhány oka van: A megfizethetőség, megbízhatóság, biztonság, a vevői elégedettség, egyszerű kezelhetőség és a sokoldalúság csak néhány ezek közül. Kérjük, ezt tartsa szem előtt mikor döntést hoz arról, hogy melyik hajómárka felel leginkább meg Ön és családja számára. Ez jó kiinduló pont lehet döntéséhez.

Bayliner Motorcsónak

A Bayliner legsikeresebb motorcsónak márkája – 58 éve a hajózni vágyók szolgálatában

Vajon miért a BAYLINER Amerika legsikeresebb motorcsónak márkája?
Mi az, amit mindenki másnál jobban csinálnak?
Rengeteg hajómárka van, de mégis a BAYLINER a Brunswick Csoport méltán híres tagja a BAYLINER a legnépszerűbb mind közül.

A Brunswick cég az egyik legrégebbi amerikai vállalkozás, amely képes volt megőrizni stabilitását és nagyságát még a nehezebb gazdasági helyzetekben is. Az idők folyamán rengeteg motorcsónak gyár keletkezett és ment tönkre, magára hagyva vásárlóit az esetleges problémákkal, garanciás ügyek érvényesítésével.

A BAYLINER másik utat választott, vevőit soha el nem hagyva 58 éve töretlenül sikeresen, pénzügyi stabilitásával, innovatív hozzáállásával vívta ki elismert helyét a hajóiparban.

A BAYLINER a Brunswick Csoporthoz történő csatlakozásával még inkább kedvezni tud vásárlóinak, hiszen így több kiemelkedő szabadidős kiegészítő elérhető el.

A BAYLINER hajók kiváló minőségűek, könnyen hozzáférhetők és megfizethetők. Ideális választás családi kirándulásokra, élvezetesé teszi a természetben barátaival töltött időt. Minden BAYLINER motorcsónak MERCURY motorral épített, kényelmesebbé és gazdaságosabbá téve a hajózást.

A BAYLINER hajók gyártása a legmodernebb technológiák felhasználásával folyik, robotizált hajótest gyárban a komputervezérlésű (CAD – Computer-aided design) 3-D modelles rendszerek dolgoznak,

A jól átgondolt, precíz tervezés és a nagysorozatú gyártás miatt egy BAYLINER mindig kicst más, kicsit jobb.

Bayliner vásárlásakor biztosak lehetünk abban, hogy minőségi hajóhoz jutottuk. Kiváló tervező és teszt csapat dolgozik azon, hogy Ön a legjobb terméket kaphassa meg.

Ez A BAYLINER sikerének titka, immár 58 éve.