Legjobb
a kategóriában

Legjobb a kategóriában

A számok nem hazudnak. Kevés világmárka büszkélkedhet a BAYLINER-hez hasonlóan alacsony garanciális probléma esetszámmal. Ez mindenképp komoly érv amellett, hogy BAYLINER hajót válasszon.

poster_nmma_csi_24x36-2-2Garanciafeltételek
A garanciafeltételek minden BAYLINER hajó esetében kiemelkedően kedvezőek. Az Element, Bowrider és Deck Boat modellek esetében a hajótestre vonatkozó, átruházható garancia a hajó teljes élettartamára vonatkozik.
A BAYLINER háttértámogatása garancia arra, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a vízen töltött időt.

 

Vásárlók elégedettsége – a legjobbak között
A BAYLINER hét egymást követő évben nyerte el a National Marine Manufacturers Association legnagyobb elismerését jelentő CSI díját. Ez példátlan bravúr égy BAYLINERhez hasonló árfekvésű hajómárka részéről.
Ez az elismerés azért igen értékes, mert az értékelés kizárólag a vásárlók visszajelzései alapján történik.
Ügyfeleink hűsége a legnagyobb elismerés.

 

Ergonómia, biztonság, kényelem
A BAYLINER tervező csapata a fejlesztések alkalmával a lehető legnagyobb gondot fordítja a BAYLINER hajók ergonómiájára, és az utastér kényelmére és arra, hogy a hajókban a lehető legtöbb jól használható tároló hely kerüljön kialakításra. A legfontosabb, hogy Ön minél tágasabbnak, kényelmesebbnek és biztonságosabbnak érezze hajóinkat, és élvezze a vízen töltött idő minden percét. Sok hajómárka esetében más szempontok érvényesülnek, emiatt a hajózás élménye nem tökéletes, de BAYLINER tudja, mire van szüksége a kompromisszumok nélküli hajózáshoz.
Modernformavilág és a klasszikus praktikum fémjelez minden BAYLINER-t a vezető és utas kényelem, és tárolókapacitás maximalizálása mellett.
Mindenki a hajóba, van még hely bőven!