GreenCruzer E 842 – nagyban játszik!

Az egyik legújabb GreenCruzer modell, mely olyan nagyra nőtt, mint amekkora ambíciókat kell megugrania. Ez egyáltalán nem okoz problémát neki, épp olyan lazán „veszi be” a szívünk, ahogy megüli a legnagyobb hullámokat. Tágas terével, és impozáns látványával gyorsan meggyőzi a kétkedőket!

 

A GreenCruzer E 842 Cuddy-t azoknak alkották, akiknek többre van szükségük egy kisebb hajónál – ők azok az emberek, akik valódi tavi naszádot keresnek. Nem kell messzire menniük, a majd kilenc méter hosszú, szellős fedélzettel és csinos kajüttel jelentkező új típus az ő álmukat is valóra váltja.

Nagy élettér, lebilincselő belső, mely kívül nyolc személyes, belül pedig négy fekvőhelyet kínál.

A szélesített fürdőplatformjával a vízen siklás közben, a görgős orrveret zárható horgonykamrájával a „parkolás” ideje alatt teszi zavartalanná a kikapcsolódásunk. Más egyéb alapvető komfort funkciók is megtalálhatóak benne, ilyenek pl. a vízrendszer, mely szolgálja a rajta sokat időzők kényelmét. A műszerekhez, a gép koordináláshoz elengedhetetlen egységeket körültekintően, és okosan kézre állították. Az alapfelszereléshez itt is jár az ötletes, rejtett rekesz-csomagtartó, a vízhatlan, minden „kütyüvel” kompatibilis Fm rádió, és persze vele együtt a térhangzású hangberendezés is.

Rendelhető extrákban sem szenved hiányt a GreenCruzer E 842 Cuddy modell!

Akár a sátorponyva komfort csomag, vagy az első napozópárnák, de az elegáns vizesblokk több csapteleppel, a hátsó zuhanyzóval, és teakonyhájával teszik igazán otthonos élménnyé minden vízen eltöltött percünk. A bimini tető óv a napsütéstől, a padozat sérüléseket kiküszöbölő borítással készült, mely védi a fedélzetet a külső mechanikai behatásoktól.

Az orrsugár kormánynak köszönhetően a már megszokott minőségi Green Cruser irányíthatóságnál is egyszerűbb kezelhetőséget kapunk. A beépített automatikus horgonycsörlő gondoskodik a nyugodt és stabil álló helyzetről, az egyszerű „dokkolásról”.

14 ló vágtat eme óriás szívében, mely egy elektromos motor attitűdjével egyszerre óvja tudatosan a vizek élővilágát, a természetet, valamint felel a hajó könnyed mozgatásáért, fordulékonyságáért. A 10 KW teljesítmény mindenre bőven elég, nincs helyzet, amit ne uralnánk egyszerűen. A gyors töltési idő, és a több választható mód kötetlen hajózást biztosít – relatíve nagy üzemtartam mellett.

 

Aki nagyban játszana, annak bátran ajánljuk ezt a környezettudatos GreenCruzer E 842 Cuddy névre hallgató különlegességet!