GreenCruzer E Element – híd az álmokhoz!

Mindenki érezte már nyáron, vízparton járva, milyen fantasztikus lenne a Balaton közepén egy hajón ülve lábat lógatni, a habokba csobbanni, utána ejtőzni a fedélzeten. Akik szeretnék ezt az álmot megvalósítani, nekik szól a GreenCruzer újdonsága, a belépő szintű, új tervezésű díjnyertes szépség, az Element.

 

A méltán népszerű Bayliner Element elektromos verziója semmiben sem marad el benzines társától, gyerekjáték irányítani, a mozgékony, laza fordulékonyságra tervezett szerkezet kezdő hajósoknak is remek választás.

Kis termetének és tágas fedélzetének köszönhetően azonban családi célokra, nyaralásra is kiváltképp alkalmas! A GreenCruzer ismérve a tudatos helykihasználás, melyben ezúttal sem kell csalódnunk. Öt ember egyidejűleg is kényelmesen tartózkodhat a bárkán. Könnyű össztömegéből adódóan szállítása egyszerű, ám mindez nem megy a stabilitás rovására, a hajótest ki-beszállás közben is mozdulatlanul állja a sarat. Praktikusság övezi kívül-belül, letisztult formáival gyorsan belopja magát gazdája szívébe. Szépen kidolgozott, variálható ülőalkalmatosságok, egyszerű és nagyszerű műszerfal, vezető állás/ülés, kényelem és biztonság – egyetlen mondatban így tudnánk jellemezni az Element utasterét.

A vezetési élményről a kellemes tapintású, sportos kormánykerék és a multifunkciós kijelző gondoskodik, ha pedig megállni, pihenni támadt kedvünk, az ülések alatti számtalan rekesz valamelyikéből húzhatunk elő egy jóleső hideg italt! Környezetkímélő elektromotorjával egyszerűen elboldogulunk majd, a halk duruzsolás, a gyors töltési idő és a nagy hatótáv felhőtlen kikapcsolódást biztosít!

 

Ezzel az igazán elegáns, fiatalos hajóval bizonyosan egyszerű dolgunk lesz, környezetbarát meghajtása, jó teljesítménye teszi flottánk egyik legkedveltebb darabjává. Egyedül, vagy párban, családostól, bátran ajánljuk a vizek világával még csak most ismerkedő, kapitányjelölteknek, ahogy rutinosabb társaiknak is az Elementet!