Hajóbemutató a Budapest Boat Shown – Intivel!

Egy hajókiállítás nem csak az adott esztendő kínálatának bemutatójáról szól, ilyenkor nagy hangsúly kerül az innovációra is. Ebben pedig nem áll rosszul a Bayliner, hiszen a gyártó idén is több új modellel készült a Budapest Boat Showra. Egy exkluzív est keretében láthattuk a legújabb modelleket, de a party nem csak a hajócsodákról marad emlékezetes.

A remek hangulat szintén fontos eleme volt a péntek esti programnak, amelynek felvezetéséért a TNT remek énekese, Zuber Krisztián „Inti” volt a felelős. Rövid interjúban beszélgettünk vele:

A Bayliner, GreenCruzer, Azimut világa csinálja a jobb hangulatot, vagy Inti?

(nevet) Ezt nem az én tisztem eldönteni, sokkal inkább a közönség az illetékes! Én megpróbálom a hangulatot emelni, de nyilván a hajókról kell, hogy szóljon ez az este, és ez a kiállítás! Most ezen van a fő hangsúly!

 

Te magad is szívesen mész a víz közelébe, netán hajózol is?

Nagyon szeretem a vizet és határozottan odavagyok a hajókért, régóta jó kapcsolatot ápolok a forgalmazóval. Nyaranta rendszeresen szoktam hajózni, a Balatonon és a Dunán is – nagyon imádom ezt a dolgot!

 

A hétvége alatt ellátogatsz majd civilben ide hozzánk, találkozhatnak veled az érdeklődők?

Nagyon sűrű a naptáram, rengeteg fellépésünk lesz a hétvégén is, de nagy örömmel tölt el, hogy a hajóbemutató hivatalos hangulatfelelőse én lehettem. Igazán jól éreztem magam, gondolom, ezzel a hozzánk ellátogatók sincsenek másképp, ugyanis ez a legjobb stand!

Képek: Nyolczas Csaba