642 CUDDY –AZ ELEGÁNS VAGÁNY!

2021.03.05

Ez a kis cirkáló, amely beépített kabinnal, szénszálas tetőablakkal készül, több kényelmi funkciót is rejt. Lehetőséget teremt, hogy a családunk, barátaink körében hamisítatlan viziturán vegyünk részt. Sokoldalú, ezerarcú megoldások teszik ezeket a pillanatokat felejthetetlenné!

A széria előző, nagysikerű modelljéhez képest több ponton is változtattak a tervezők, amelynek hatására még jobb lett a végeredmény.

Három részlet, ami látványos fejlődést hozott: L alakú hátsó ülés a pilótafülkében, faragott tetőablakok, a kabinban érezhetően nagyobb belső tér. Magas, védettebb szélvédő, egyszerűsített mozgástér a platformok között, amely nehezebben kopó anyagot kapott, ezzel is könnyítve a ki és beszállást. A műszerfal szintúgy „update”-en esett át, tükröződésmentes órákat kapva, Gps rendszerrel kiegészítve segíti a könnyebb tájékozódást. Az állítható támlájú, elforgatható vezetőülés, a kiszélesített kabin tolóajtó mind-mind az egyszerűbb közlekedést, mozgást szolgálják. Létezik kiegészítő, melynek csatlakoztatásával akár grill partyt is tarthatunk a fedélzeten!

A kanapéból napozóággyá, majd onnan vissza alakítható hátsó fertály, az asztal, a beépített vízrendszer „csapos sarokkal” leegyszerűsíti a pihenést, a szórakozást, úgy az étkezéseket, vagy akár a vendéglátást. Az ülések alatt megbúvó tároló rekeszekben nagyon sok minden elfér, és külön helyen rejthetjük el az asztalunk, ha már nincs szükség rá. Hasonlóképp járhatunk el sporteszközeinkkel, melyeknek erre újfent külön egység áll rendelkezésre. A jobb oldali ülés alatt hűtő található, ha pedig már kellően melegünk van, azt felhajtva csúszásmentes létrán ereszkedhetünk a hűsítő vízbe!

A kabinvilágítás alapfelszereltség a Cuddy-ban, mint ahogy a két ember részére elegendő, kényelmes fekvőalkalmatosság is, ahol csupán ágyneműre lesz szükségünk. A nyugodt környezet gyermekünk pelenkázására is alkalmas.

Az irányítás, a kezelés stabil és egyszerű. Gázadásra gyorsan reagál, és fürgén mozog, de a szelíd és mérsékelt kormánymozdulatokat is szépen leköveti, és a megállás, a dokkolás is gyors, egyszerű. A teljesítmény épp olyan meggyőző, mint az összkép – mindez egy elérhető konstrukcióban!