Márkáink és Árlisták

TWINPORT MARINE PARTNEREK

Mi a Twinport Marine-nál a szabadidőnek élünk! Annak, hogy családjával és barátaival felhőtlenül, gondok nélkül, a modern technológia támogatásával a legkényelmesebben tudják eltölteni szabadidejüket földön és vízen. 

Olyan lakókocsi, motorcsónak és azok funkcióit magasabb szintre emelő kiegészítők mellett tettük le a voksunkat, amik nem fogják cserben hagyni még a legvadabb időjárási körülmények között sem. Ezen az oldalon találják a Twinport Marine Kft. által képviselt világmárkákat! Szakértő kollégáink bemutatótermünkben (1191 Budapest, Üllői út 190.), telefonon és e-mailben is állnak rendelkezésükre termékkínálatunkkal, azok elérhetőségével és árakkal kapcsolatban.

A weboldalunkon feltűntetett árak és árlisták tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk. Pontos árakról kérjük érdeklődjön kollégáinknál bemutatótermünkben vagy telefonon a +36 70 4 500 900 számon.

Bayliner Motorcsónakok

A népszerű BAYLINER motorcsónakok magyarországi forgalmazója vagyunk. Méltán nyújt ma a Bayliner több család számára felejthetetlen hajózási élményeket, mint bármely más hajómárka a világon. Ennek jó néhány oka van: A megfizethetőség, megbízhatóság, biztonság, a vevői elégedettség, egyszerű kezelhetőség és a sokoldalúság csak néhány ezek közül. Ismerje meg a Bayliner hajókat személyesen bemutatótermünkben 1191 Budapest, Üllői út 190.-ben, ahol szakembereink segítenek megtalálni az Önök igényeinek megfelelő hajót és felszereltséget.

GreenCruzer

GreenCruzer elektromos hajók

Hajózzon korlátok nélkül a Balatonon és folyóinkon, és közben óvja környezetét! A GreenCruzer elektromos hajócsalád a Bayliner – GreenCruzer és a Bayliner hajók elektromos változata, a Balaton legnépszerűbb választása! Tagjaival mostantól minden álló és folyóvízen átélheti a hajózás páratlan élményét, miközben gondol a jövő generációira is. A GreenCruzer hajók menet tulajdonságai speciális felépítésük miatt egyedülállók, stabilitásuk kiemelkedő. Vezetésük emiatt egyszerű és biztonságos. Töltésük gyors, a rendszert pedig a legmodernebb fedélzeti számítógép vezérli, amely biztosítja az optimális áramfelhasználást és gazdaságos üzemeltetést. Élvezze motorcsónakját kompromisszumok nélkül!

SeaRay

SeaRay Motorcsónakok

Rengeteg hajómárka van, de mégis a SeaRay a Brunswick Csoport méltán híres tagja a SeaRay az egyik legnépszerűbb mind közül, hiszen a prémium, a luxus, a komfort és a dizájn megtestesítője a hajózáson belül! A Brunswick cég az egyik legrégebbi amerikai vállalkozás, amely képes volt megőrizni stabilitását és nagyságát még a nehezebb gazdasági helyzetekben is. Az idők folyamán rengeteg motorcsónak gyár keletkezett és ment tönkre, magára hagyva vásárlóit az esetleges problémákkal, garanciális ügyek érvényesítésével.A SeaRay másik utat választott, vevőit soha el nem hagyva 1959 óta töretlenül sikeresen, pénzügyi stabilitásával, innovatív hozzáállásával vívta ki elismert helyét a hajóiparban. A SeaRay Magyarországi képviseleténél ezeket a kiváló minőségű, könnyen hozzáférhető és megfizethető hajókat tudja megvásárolni. Szakembereink segítenek, hogy ideális hajót válasszon a családja igényeire szaba, élvezetessé téve a természetben barátaival töltött időt. Minden SeaRay motorcsónak MERCURY motorral épített, kényelmesebbé és gazdaságosabbá téve a hajózást.

Navan

Navan Motorcsónakok

NAVAN a Quicksilver-től egy olyan hajómárka, mely szintén a Brunswick Csoport tagja. Ez a friss márka jelenleg 2 típusú hajóval robbant be a motorcsónak piacra, melyek külön hajós életmódot képviselnek. A minőség és a kényelem összekapcsolódik a modern dizájnnal és a rengeteg funkcióval, amit kialakítottak ezeken a hajókon. Legyen az nappali csónakázás vagy éjszakai hajózás, vagy vízen való játék és családi idő még soha nem volt olyan vonzó, mint a NAVAN C30 és S30 fedélzetén. Ha valami újdonsággal élvezné a vízi életet, akkor ez a márka Önöknek való! Érdeklődjön kollégáinknál további részletekről!

Mercury

Mercury Hajómotorok és Márkaszerviz

A Mercury Magyarországként Mercury hajómotorokat forgalmazunk és márkaszervizünkben garanciális, és garancia időn túli javításokat végzünk. Vállaljuk meglévő motorja időszakos szervizét, motordiagnosztikáját, téliesítését, tavaszi beüzemelését, eredeti gyári alkatrészek beszerzését és beszerelését. Ha új hajómotor beszerzésén gondolkozik, szakembereink praktikus tanácsokkal segítik döntését.

Navico Group

Navico márkák, elektromos megoldások

A Navico Csoport szintén a Brunswick Csoport tagja és olyan világmárkákat fog össze, melyek zökkenőmentes termékintegrációkat és forradalmi elektromos technológiát biztosítsanak, melyek új lehetőségeket teremtenek földön és vízen.

Megbízható, időjárásálló elektromos megoldásokat, akkumulátorokat, tápegységeket, kábeleket, elektromos paneleket és megannyi alkatrészt tudunk Önöknek ajánlani motorcsónakjukhoz, lakókocsijukhoz, hogy gondtalanul élvezhessék a szabadidőt.

NAVICO MÁRKA KATALÓGUSOK

Monster Tower

Monster Tower univerzális wakeboard tornyok és torony tartozékok

A Monster Tower univerzális wakeboard tornyokat és torony tartozékokat kínál, amelyek nem csak sportossá alakítják hajóját, de még pénzt is megtakarítanak vele. A Monster Tower egy egyszerű bowridert, vagy régebbi külső motoros hajót korszerű, többfunkciós vízi sporthajóvá alakít. Több wake tower stílus és forma közül választhat, hogy biztosan megtalálja azt, amelyik tökéletesen kiegészíti a hajóját. Ha Monster wakeboard toronnyal bővíti hajóját az olyan, mintha egy vadonatúj hajót vásárolna, az új hajó ára nélkül. Kollégáink segítenek, hogy megtalálja az Ön hajójához tökéletesen illeszkedőt.

Harbeck

Harbeck hajóutánfotók

A Harbeck 1942 óta foglalkozik hajóutánfutók gyártásával. A Harbeck utánfutók stabilak, funkcionálisak és tartósak. Tökéletesen illeszkedik a Bayliner és GreenCruzer hajókhoz, így motorcsónakját biztonságosan, sérülésmentesen fogja tudni elszállítani a következő nyaralása helyszínére vagy tárolni azt a tél időszakban.

Új és használt utánfutóink között szakértő kollégáink megtalálják az Ön hajójához megfelelő típust.

Dethleffs

Dethleffs használt és új lakókocsik és lakóautók

A német Dethleffs a világ első számú lakóautó és lakókocsi gyártója. Lakóautókat hét változatban, több mint hatvan féle felépítménnyel, lakókocsikat nyolc féle változatban több mint negyven féle felépítménnyel gyárt Németországban. A Dethleffs hisz abban, hogy nincs két egyforma család, ugyanolyan igényekkel, és mind-mind másféleképpen képzeljük el a pihenést és kikapcsolódást. Ezért elérhetőek olyan sokféle változatban a Dethleff által kínált lakókocsik és lakóautók. Egy dolog azonban közös bennük, hogy megbízható társ lesz minden járgány a család utazásához! Cégünk a Dethleffs magyarországi képviselete, bemutatótermünkben (1191 Budapest, Üllői út 190.-ben) kollégáink azon lesznek, hogy az Önöknek megfelelő lakóautó vagy lakókocsi kiválasztását segítsék.

Carado

Carado Lakóautók és Lakófurgonok

Az élet elég bonyolult. Ezért a nyaralásnak könnyűnek kell lennie – mint például a Carado lakóautóiban vagy lakófurgonjaiban. Nem számít, hol áll, ül vagy fekszik, egy Caradóban mindig jól érzi magát. A kiváló minőség a berendezésekben és a kifinomult megoldásokban rejlik. A Carado 2006 óta ötvözi a kiváló költséghatékonyságot a magas fokú funkcionalitással. A termékpaletta részben integrált, félintegrált és alkóvos szabadidőjárműveket és lakóautókat kínál. A Carado lakóautókban mindent megtalál, hogy a kempingezése kényelmes és egyszerű legyen. Nem több – de nem is kevesebb. A Carado tulajdonosok arra koncentrálhatnak, ami igazán számít – a szabadidőre, a szabadságra és a pihenésre. Bemutatótermünkben (1191 Budapest, Üllői út 190.-ben) kollégáink azon lesznek, hogy az Önöknek megfelelő lakóautó vagy lakófurgon kiválasztását segítsék.