A Bayliner

A BAYLINER LEGSIKERESEBB MOTORCSÓNAK MÁRKÁJA – 58 ÉVE A HAJÓZNI VÁGYÓK SZOLGÁLATÁBAN

Vajon miért a BAYLINER Amerika legsikeresebb motorcsónak márkája?
Mi az, amit mindenki másnál jobban csinálnak?

Rengeteg hajómárka van, de mégis a BAYLINER a Brunswick Csoport méltán híres tagja a BAYLINER a legnépszerűbb mind közül.

A Brunswick cég az egyik legrégebbi amerikai vállalkozás, amely képes volt megőrizni stabilitását és nagyságát még a nehezebb gazdasági helyzetekben is. Az idők folyamán rengeteg motorcsónak gyár keletkezett és ment tönkre, magára hagyva vásárlóit az esetleges problémákkal, garanciás ügyek érvényesítésével.

A BAYLINER másik utat választott, vevőit soha el nem hagyva 58 éve töretlenül sikeresen, pénzügyi stabilitásával, innovatív hozzáállásával vívta ki elismert helyét a hajóiparban.

A BAYLINER a Brunswick Csoporthoz történő csatlakozásával még inkább kedvezni tud vásárlóinak, hiszen így több kiemelkedő szabadidős kiegészítő elérhető el.

A BAYLINER hajók kiváló minőségűek, könnyen hozzáférhetők és megfizethetők. Ideális választás családi kirándulásokra, élvezetesé teszi a természetben barátaival töltött időt. Minden BAYLINER motorcsónak MERCURY motorral épített, kényelmesebbé és gazdaságosabbá téve a hajózást.

A BAYLINER hajók gyártása a legmodernebb technológiák felhasználásával folyik, robotizált hajótest gyárban a komputervezérlésű (CAD – Computer-aided design) 3-D modelles rendszerek dolgoznak,

A jól átgondolt, precíz tervezés és a nagysorozatú gyártás miatt egy BAYLINER mindig kicst más, kicsit jobb.

Bayliner vásárlásakor biztosak lehetünk abban, hogy minőségi hajóhoz jutottuk. Kiváló tervező és teszt csapat dolgozik azon, hogy Ön a legjobb terméket kaphassa meg.

Ez A BAYLINER sikerének titka, immár 58 éve.