Modellek

bowrider

A Bowriders a legnépszerűbb hajókategória. Légy akár a vízi sportok megszállottja, nagy horgász vagy csak imádd az öblöket bejárni, a Bayliner Bowrider szériájának 16 és 22 láb közötti, külső vagy bel motoros hajói mindent megadnak, amire szükséged lehet. Az impozáns hajótest meglepően tágas és kényelmes fedélzetet rejt magában. Az új VR széria impozáns hajóteste extra tágas és kényelmes belső tere tökéletes választátás azoknak akiknek fontos a komfort és a megjelenés. Páratlan sokoldalúság, tágasság, kiváló teljesítmény és jó ár érték arány jellemzi ezt a hajóosztályt.

deck boats

A kiválóan megtervezett utastérnek, és a tökéletes siklást eredményező hajótest kialakításnak köszönhető, hogy a Bayliner Deck Boat modellek minden értelemben maximálisan kihasználhatóak. A Deck Boat-ok különlegessége a kiszélesített orrész amellyel extra tágas belső teret alakítottak ki. Part menti sétahajókázásoktól a hosszú hajós hajótúrákig, a horgászattól a vízi sportokig minden célra tökéletesek.

center console

A Bayliner Center Console szériája a horgászat, a búvárkodás szerelmeseit és a partközeli rövid hajózás kedvelőit célozza meg. Ezeknél a hajóknál a kiváló ár érték arány mellett a praktikumé a fő szerep. A nyitott fedélzeten minden könnyen elhelyezhető, legyen az vízisí, horgász vagy búvár felszerelés.

Fedezze fel a(z) center console hajókat:

Overnight

A Bayliner Overnighter sokoldalú és elegáns hajóit nyílt vízi túrákra, partizásra, fürdőzésre, családi programokra terveztük. Egy Overnighter-en a végtelenségig élvezheted a hajós kalandokat. Nagy teljesítményük, kiváló kezelhetőségük, és kényelmes kabinjaik fejthetetlen hosszú hétvégés kirándulásokra csábítanak.

Fedezze fel a(z) Overnight hajókat:

Elektromos hajók

GreenCruzer elektromos hajó — Környezetbarát hajózás kompromisszumok nélkül