Modellek

bowrider

A Bowriders a legnépszerűbb hajókategória. Légy akár a vízi sportok megszállottja, nagy horgász vagy csak imádd az öblöket bejárni, a Bayliner Bowrider szériájának 16 és 22 láb közötti, külső vagy bel motoros hajói mindent megadnak, amire szükséged lehet. Az impozáns hajótest meglepően tágas és kényelmes fedélzetet rejt magában. Az új VR sorozat új formákat és funkciókat hozott a Bayliner világába. A bevált V-fenekű dizájn egy teljesen új fedélzeti koncepcióval került ötvözésre. A Bayliner „BeamForward™ megoldása révén ez a típus elődeinél nagyobb teret biztosít. Beépített motorválasztéka minden felhasználásra alkalmassá teszi.

deck boats

A Bayliner Element egy teljesen új koncepció mentén tervezett szabadidőhajó, mely ötvözi a fantasztikusan elérhető árfekvést, az autóvezetésből megszokott kezelhetőséget és a kategória első stabilitást és biztonságosságot. Ezen kívül képes arra, hogy erejével és kényelmével a hajózás minden percét élvezetessé tegye.

center console

A Bayliner Center Console szériája a horgászat, a búvárkodás szerelmeseit és a partközeli rövid hajózás kedvelőit célozza meg. Ezeknél a hajóknál a kiváló ár érték arány mellett a praktikumé a fő szerep. A nyitott fedélzeten minden könnyen elhelyezhető, legyen az vízisí, horgász vagy búvár felszerelés.

Fedezze fel a(z) center console hajókat:

Overnight

A Bayliner Overnighter sokoldalú és elegáns hajóit nyílt vízi túrákra, partizásra, fürdőzésre, családi programokra terveztük. Egy Overnighter-en a végtelenségig élvezheted a hajós kalandokat. Nagy teljesítményük, kiváló kezelhetőségük, és kényelmes kabinjaik fejthetetlen hosszú hétvégés kirándulásokra csábítanak.

Bayliner VR6 bowrider greencruzer elektromos hajó motorcsónak

Elektromos hajók

GreenCruzer elektromos hajók — Környezetbarát hajózás kompromisszumok nélkül

Fedezze fel a(z) Elektromos hajók hajókat: