742 Cuddy – vágyunk tárgya!

2021.03.05

Az E-742 Cuddy mindaz, ami a hajózást a legmagasabb szinten testesíti meg, valódi csúcsmodell! Legyen szó hosszabb útról, túráról, üzleti megbeszélésről, avagy hétvégéről a családdal – a Cuddy komoly élményt fog nyújtani. Erre tervezték!

A konstrukció legfőbb ismérve a már első ránézésre tágas fedélzet, és a kabinos kivitelezés. Itt sem spóroltak a tervezők, nyolc személy a fedélzeten, négy a gyomorban – ahogy a közmondás tartja, sok jó ember „kis” helyen is elfér. A felszereltsége pedig minden pillanatban visszaigazolást nyújt, miért is használják vele kapcsolatban a luxus, kényelem, extravagancia kifejezéseket.

Az izgalmas küllem változatos belsőt takar, mely minőségi anyagok felhasználásával készült, a Green Cruzer mérnökeinek minden tudását latba vetve. A hajót „körüljárva” a fedélzetről indulva számos, megkapó újdonság és ötlet kelti fel figyelmünk! A tat részen megtalálható a típusnál már megszokott kiülő fürdőlétrával, és az alakítható, több funkciós napozóágy.

A belső rész felé haladva hatalmas „életteret” találunk, a vezetőoldali üléstől egészen a túlsó oldalig körbe tekintve. Kényelmes kanapé fogadja a pihenni vágyókat, középen egy csinos kis asztallal. Találunk még itt konyhasarkot, csapteleppel, így minden adott a vendégfogadáshoz, a közös étkezésekhez.

Elérkeztünk a vezetőállásig, amely szintén nem nélkülözi a szakértelmet. Elegánsan kialakított irányító konzol, kézre álló kezelőszervek és kapcsolótábla, komoly, grafikus műszerezettség – ez dukál egy elsőrangú menetteljesítménnyel rendelkező hajóhoz.

A kajüt, a fedélzethez hasonló elképzelések szerint lett megálmodva és kialakítva. Az itt található kördívány puhán párnázott, remek hely a beszélgetésekhez, romantikus vacsorákhoz. A nappali helyiségből, az asztalt elrejtve pillanatokon belül fekvőalkalmatosság, hálószoba varázsolható, amely négy embernek biztosít komfortos pihenést.

Felsorolásunkból kimaradt, így a teljesség igénye nélkül álljon itt: beépített térhatású rádió, csomagtároló rekeszek, hűtő, automatikus szivattyú és vízrendszer, belső világítás, rejtett horgony kamra, és további számos funkció, ami az alapfelszerelés része.

Nem utolsó sorban az irányításról is ejtenénk néhány szót, szabadon: kezelése egyszerű, nem igényel kompromisszumokat, a hajó mozgása kecses, gyors, rugalmas, könnyen fordul. Elektromotorral ellátott hajtása lévén csendes, üzembiztos, az akkumulátorok töltése egyszerűen és nagyon gyorsan elvégezhető háztartási hálózatból is.

Ha egy mondatban kellene összegezni, a GreenCruzer E-742 Cuddy legnagyobb előnye, hogy minden hátránytól mentes!

Ennél a hajónál intenzívebben semmi sem testesíti meg jobban a luxust, a kényelmet és az eleganciát, így ajánljuk mindenkinek, aki a megvalósult álmot keresi!