E-175 BR – óriás a kicsik között!

2020.09.04

Az E-175 BR modell a GreenCruzerek törpe óriása. A kis mérete ellenére nagy dolgokra hívatott, széles területen használható, akár folyami, akár tavi tevékenységeink során. Legyen szó horgászatról, avagy kellemes hajótúráról, az E-175 BR nem fog csalódást okozni!

Nagy előnye, hogy vezetői engedély nélkül is vízre vihetjük, így akár azonnal kiélvezhető a hajózás minden élménye. Az egyik legcsendesebb elektromotorral hajtott GreenCruzer különlegesen környezettudatos, ám ennek ellenére gyorsulása kitűnő, sok benzinüzemű társát kenterbe veri! Ezek a tulajdonságok a horgászat alatt, vagy a vízi világ, természet megfigyelésekor különösen jól jöhetnek, a menet közben gerjesztett zaj még a madarakat sem riasztja el.

Kis fedélzet, a kényelem megvalósult ígéretével. Négy-öt ember is szállítható, és nyugodtan elfér, ezért remek választás családosok részére is. A tágas orrészben megélhetjük a „jacht feelinget”, a két hangszórós vízhatlan rádió itt is alap, amely majd a bulihoz a muzsikát szolgáltatja!

Persze az ergonóm, mélyen párnázott kagylóülésből nem nagyon akar majd felállni a szépen ívelt, igényes műszerfal előtt kormányt tekergető kapitány. El is érkeztünk a heves családi viták fő forrásához: „Most már én akarom vezetni!!”

A hajótest hátuljára gondolt kiülő rész, a lehajtható létrájával ideális, ha valaki kedvet kapna egy frissítő mártózáshoz a nyári melegben. A padozatba épített forgószékek jó szolgálatot tesznek nagy beszélgetésekhez, úgy a gyermekeink játék közbeni szemmel tartásához.

Említést érdemel még az igénybevételnek jól ellenálló, friss tónusú, biztonságot nyújtó padlóborítás, mely vizes lábbal sem csúszik. Rögzítet kapaszkodók a legfontosabb helyeken, hálós eszköztárolók, beépítet rekeszek, és az elmaradhatatlan pohártartó is mind-mind kielégíti azon igényeinket, amelyeket egy hajón található kiegészítőkkel kapcsolatban támasztunk. Ha ehhez hozzáadjuk a bárka bruttó küllemét, előnyös menetteljesítményét, egyszerű kezelhetőségét, kapunk egy megvásárlásra érdemes, igazán kellemes választást.