Hajóbemutató a Budapest Boat Shown

2020.09.04

Bizonyára már kedves olvasóink is napról napra jobban várják az extrém hideg tél végét, a tavasz eljövetelét. Hamarosan mindez ránk köszön, és kisvártatva elkezdődik a vizes-szabadidő szezon! Ennek első állomása a Budapest Boat Show a Hungexpón, ahol a hagyományoknak megfelelően márkakereskedésünk is tiszteletét teszi!

Kevesebb, mint egy hét és megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show.

A február 23 és 26. között megrendezésre kerülő kiállításon idén is lesz bőven látnivaló, ezenkívül interaktív programokkal várja a hajózás szerelmeseit a Budapesti Vásárközpont. A kiállításon – melynek fő témája a Szabadidős Hajózás – megtalálható lesz az összes hajózáshoz szükséges felszerelés és kiegészítő, így a Budapest Boat Show vendégei idén is mindent beszerezhetnek, ami a szezonindításhoz szükséges.

A Bayliner Magyarország sok innovatív érdekessége mellett a legfelkapottabb motoros termékeit is felvonultatja. A Bayliner VR5 Cuddy és Bayliner Element 7 újdonságokat és a Bayliner VR5 típust csütörtöktől vasárnapig lehet majd megtekinteni a Hungexpo G pavilonjában, a 201/B. standon. A rendezvény az első három napon 10-18h-ig látogatható, míg az utolsón 10-17-ig juthatnak be az érdeklődők.

Jöjjenek el, ismerjék meg a Bayliner brandet, tegyék fel kérdéseiket, mi örömmel állunk rendelkezésükre. Találkozzunk, töltsenek el velünk egy kellemes napot vagy akár a teljes hétvégét!

Fontos információ kedves vendégeinknek, hogy szintén a pénteki napon hajóvezetői engedélyük felmutatásával ingyenesen látogathatják az eseményt!