Hírek

Szeretnénk megosztani Önnel szenvedélyünket, hitünket és értékeinket. Tudjon meg többet oldalunkon a Bayliner világáról, értesüljön első kézből újdonságainkról, jusson hozzá első kézből a BAYLINER világával kapcsolatos legfrissebb információkhoz is.

Szeptember 8-10 között megrendezték Magyarország legnagyobb vízi hajó kiállítását, a Balaton Boat Show-t a Kenese Marina Port kikötőjében. 
bővebben
Egy hajókiállítás nem csak az adott esztendő kínálatának bemutatójáról szól, ilyenkor nagy hangsúly kerül az innovációra is.
bővebben
A hajós berkekben nagy népszerűségnek örvendő VR-5 tovább nőtt, megtartva fürgeségét, de megújítva a belső tereit.
bővebben
Bizonyára már kedves olvasóink is napról napra jobban várják az extrém hideg tél végét, a tavasz eljövetelét. Ennek első állomása a Budapest Boat Show a Hungexpón, ahol a hagyományoknak megfelelően márkakereskedésünk is tiszteletét teszi!
bővebben
14 ló vágtat eme óriás szívében, mely egy elektromos motor attitűdjével egyszerre óvja tudatosan a vizek élővilágát, a természetet, valamint felel a hajó könnyed mozgatásáért, fordulékonyságáért.
bővebben
A hajózás, a friss levegő, a napfény, a szél – ki ne vágyna egy jó falatra, egy pohár italra az izgalmakkal, élményekkel teli út során?
bővebben