Hírek

Szeretnénk megosztani Önnel szenvedélyünket, hitünket és értékeinket. Tudjon meg többet oldalunkon a Bayliner világáról, értesüljön első kézből újdonságainkról, jusson hozzá első kézből a BAYLINER világával kapcsolatos legfrissebb információkhoz is.

Aki beleszeret motorcsónakokba, hamar megtanulja a vezetés minden csínját-bínját, de a vontatás motorcsónakkal már más dolog: ha az ember vízisít, wakeboardot vagy fánkot szeretne vontatni, van néhány dolog amire érdemes odafigyelni. Mit tegyünk és mit ne tegyünk?
bővebben
2019 január 31-ig egyes használt modelljeinkhez az árkedvezmény mellett ingyenes átíratás, üzembe helyezés és kötelező tartozékok is járnak!
bővebben
Szeptember 8-10 között megrendezték Magyarország legnagyobb vízi hajó kiállítását, a Balaton Boat Show-t a Kenese Marina Port kikötőjében. 
bővebben
Egy hajókiállítás nem csak az adott esztendő kínálatának bemutatójáról szól, ilyenkor nagy hangsúly kerül az innovációra is.
bővebben
A hajós berkekben nagy népszerűségnek örvendő VR-5 tovább nőtt, megtartva fürgeségét, de megújítva a belső tereit.
bővebben
Bizonyára már kedves olvasóink is napról napra jobban várják az extrém hideg tél végét, a tavasz eljövetelét. Ennek első állomása a Budapest Boat Show a Hungexpón, ahol a hagyományoknak megfelelően márkakereskedésünk is tiszteletét teszi!
bővebben